open menu menú
Advocacia Barcelona
Área personal

×Área personal

Número de colegiado/a o usuario ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
buscador de profesionales

RESOLUCIÓ EMO/1986/2015, de 2 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica en el marc del Pla de l'energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020 (PECAC 2020), i s'obre la convocatòria per a l'any 2015.

Formación ICAB | Premios, Becas y Subvenciones

RESOLUCIÓ EMO/1986/2015, de 2 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per a la millora de l'estalvi i l'eficiència energètica en el marc del Pla de l'energia i Canvi Climàtic de Catalunya 2012-2020 (PECAC 2020), i s'obre la convocatòria per a l'any 2015.

Publicat al DOGC de 09/09/2015 El termini de presentació de sol·licituds per a totes lies línies d’ajudes s’inicia l’1 d’octubre de 2015.
Wed Sep 09 00:00:00 CEST 2015

http://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/6953/1443026.pdf

Per les línies atorgades mitjançant el règim de concurrència pública no competitiva (AME, ISO i AEPIME), el termini finalitza el 20 de novembre de 2015 o bé quan s’exhaureixi el pressupost disponible.

Per la línia atorgada mitjançant el règim de concurrència competitiva (EdRR) el termini finalitza el 4 de desembre de 2015 o bé quan s’exhaureixi el pressupost disponible.

Comparte

También puede interesarte

TÚ PUEDES CONTROLAR EL USO DE LAS COOKIES.

En el ICAB utilizamos cookies en nuestra página. Algunas son estrictamente necesarias para el funcionamiento de la página, y otros son opcionales y se utilizan para:

  • Medir cómo se utiliza la página web.
  • Habilitar la personalización de la página web.
  • Para funciones de publicidad, marketing y redes sociales.

Al hacer clic en 'Aceptar todas', aceptas la instalación de todas las cookies. Si prefieres configurar tú mismo / a o rechazarlas, haz clic en 'Configuración de cookies'.

Para obtener más información, visite nuestra política de cookies.

×