menú
Àrea personal

×Àrea personal

Número de colegiat/ada o usuari ICAB / DNI / Email
×
Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
cercador de professionals

Cercle ICAB

Servei d'Atenció Col·legial (SAC)

Cercle ICAB (c/ Mallorca, 281)

El Cercle ICAB, a Mallorca, 281, és un espai del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) pensat perquè qualsevol advocat/da col·legiat/da pugui gaudir d’un moment d’esbarjo llegint el diari mentre pren un cafè o bé connectar-se a Internet i, per exemple, revisar el seu correu electrònic.

Moblat amb sofàs, taules i cadires, a més, disposa d’una zona en la que, de manera exclusiva per als col·legiats/des, es poden adquirir cafès, begudes i snacks.

També compta amb ordinadors perquè els col·legiats/des puguin consultar informació sempre que ho desitgin o bé puguin acabar algun escrit entre classe i classe.

En aquesta àrea, a més, els membres de la Comissió d'Advocats Sèniors poden gaudir d’un espai per a les seves reunions i activitats.

El Cercle ICAB està al Centre de Formació de l'ICAB i és l’espai idoni per contactar amb altres professionals i fer networking.

Contacte

Comparteix

Documents

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials.

Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

  • Configurar
  • Acceptar
×